Henricson Technology AB:s avdelning för:
Kommunikation


Bengt Henricson


Jobbet:
Jag arbetar för närvarande som återförsäljare av det norska servicemanagementsystemet ePort från Softwaredata på den svenska marknaden. Softwaredata samarbetar med det svenska företaget Trustlink.
Se http://www.softwaredata.se/ och http://www.trustlink.com/. Tillsammans kan vi erbjuda en unik mobil funktionalitet med bla mobila terminaler via GSM, GPRS, Bluetooth eller trådlöst LAN.
Kontakta mig gärna för mer information på bengt@henricson.se

Jag har sedan 7 år tillbaka jobbat inom IT, telekommunikation och tillhör en relativt liten grupp personer som arbetat med mobila tjänster som säljare/marknadsförare sedan de allra första lösningarna dök upp på marknaden. Vill du veta mer om min bakgrund hänvisar jag till Min CV.

Privat:
Jag är norrlänning men bor sedan 1985 i Stockholm.
Vid sidan om arbete och studier har simning och vattenpolo präglat mitt liv i 20 år. Så till den grad att jag numera tar omvägar runt simhallar för att undvika klorlukten. Nu ägnar jag min fritid i huvudsak till skidåkning, vandring/klättring, böcker och fotografering. Några av mina bilder.

Jag och min bror äger en fjällstuga i Storjola, Borgafjäll. Se http://www.borgafjallen.com/
Jag vill ta tillfället i akt att peka på denna lilla fjällorts fantastiska skidåkningspotential. Är man villig att ta på stighudarna och upptäcka orörda ”repor” finns off-pist för alla smaker lättillgängligt. Är man lite latare erbjuds catskiing och heliskiing. Jag kan rekommendera en utmärkt site http://www.freeride.nu/ , där jag lagt in mer information.

Övrigt:
http://www.dilbert.com/
http://www.modohockey.se/